Loading...
Søk om å være i stab 2017-08-15T22:36:56+00:00
Notice: Undefined index: inc-sig in /customers/b/3/6/jamboree2019.no/httpd.www/wp-content/plugins/nex-forms-express-wp-form-builder/main.php on line 1191 Notice: Undefined index: inc-locals in /customers/b/3/6/jamboree2019.no/httpd.www/wp-content/plugins/nex-forms-express-wp-form-builder/main.php on line 1215 Notice: Undefined index: inc-locals in /customers/b/3/6/jamboree2019.no/httpd.www/wp-content/plugins/nex-forms-express-wp-form-builder/main.php on line 1215 Notice: Undefined index: enable-print-scripts in /customers/b/3/6/jamboree2019.no/httpd.www/wp-content/plugins/nex-forms-express-wp-form-builder/main.php on line 1236

Ønsker du å være i den norske kontingentstaben?

På jamboreen går den norske kontingentstaben under forkortelsen CMT; Contingent management team. Størrelsen på kontingentstaben avgjøres av hvor mange tropper vi melder på. Derfor vet vi ikke sikkert hvilke stabsfunksjoner vi kan fylle før vi vet hvor mange tropper vi blir.

Kontingentledelsen (totalt 8 personer) inngår i kontingentstaben, og vi vil forsterke disse åtte med dyktige stabsmedlemmer etter hvor stor kontingenten blir - og hvilke funksjoner vi ser blir viktigst for å kunne gjøre en god jobb for troppene. Her er en liten oversikt over hvor stor kontingentstaben kan være :

9-16 tropper: 22 i kontingentstab (kontingentledelsen + 14)
17-31 tropper: 30 i kontingentstab (kontingentledelsen + 22)

Vi ser det som lite sannsynlig at vi blir mer enn 31 tropper, som vil bety mer enn 1152 speidere, eller opp mot 1500 totalt med ledere, IST-ere og kontingentstab.

Søknadsfristen for kontingentstab er satt til 1. september. 

Vi kommer til å bruke tiden etter fristen til å samtale og følge opp de som har søkt - og forsøke å legge en kabal som er mest mulig hensiktsmessig. Dersom det er mange søkere vil vi helt sikkert anbefale mange om å søke seg til andre funksjoner i kontingenten (leder i tropp eller som IST). Vi ber om at søknader til kontingentstab sendes inn ved å bruke skjemaet nederst på siden. Skjemaet genererer en mail til oss, og blir ikke lagt inn i databasen på samme måte som øvrige søknader. Kontingentledelsen vil så følge opp alle henvendelsene og avtale prosessen videre med hver enkelt.

Her er funksjonene vi trenger folk til:

Kommunikasjon

Vi søker en kreativ og fotointeressert rover / leder som kan dokumentere noe av alt det som de norske troppene gjør på reise - og som kan lage saker som vi kan distribuere underveis. Både som fotografier, små videoklipp og som korte reportasjer på hjemmesiden vår.

Du må ha stor gjennomføringsevne, være selvgående og ha gode kommunikasjonsevner. Vi ønsker at du har eget utstyr som du kjenner godt og som du kan ta med (men ikke noe krav). Vi har også noe utstyr (GoPro-kamera, for eksempel) som du kan få tilgang til.

Husk søknadsfrist for kontingentstab: 1. september (fyll ut skjemaet her på kontingentens hjemmeside)

Category: Kommunikasjon