Loading...
Søk om å være i stab 2017-08-15T22:36:56+00:00
Notice: Undefined index: inc-sig in /customers/b/3/6/jamboree2019.no/httpd.www/wp-content/plugins/nex-forms-express-wp-form-builder/main.php on line 1191 Notice: Undefined index: inc-locals in /customers/b/3/6/jamboree2019.no/httpd.www/wp-content/plugins/nex-forms-express-wp-form-builder/main.php on line 1215 Notice: Undefined index: inc-locals in /customers/b/3/6/jamboree2019.no/httpd.www/wp-content/plugins/nex-forms-express-wp-form-builder/main.php on line 1215 Notice: Undefined index: enable-print-scripts in /customers/b/3/6/jamboree2019.no/httpd.www/wp-content/plugins/nex-forms-express-wp-form-builder/main.php on line 1236

Ønsker du å være i den norske kontingentstaben?

På jamboreen går den norske kontingentstaben under forkortelsen CMT; Contingent management team. Størrelsen på kontingentstaben avgjøres av hvor mange tropper vi melder på. Derfor vet vi ikke sikkert hvilke stabsfunksjoner vi kan fylle før vi vet hvor mange tropper vi blir.

Kontingentledelsen (totalt 8 personer) inngår i kontingentstaben, og vi vil forsterke disse åtte med dyktige stabsmedlemmer etter hvor stor kontingenten blir - og hvilke funksjoner vi ser blir viktigst for å kunne gjøre en god jobb for troppene. Her er en liten oversikt over hvor stor kontingentstaben kan være :

9-16 tropper: 22 i kontingentstab (kontingentledelsen + 14)
17-31 tropper: 30 i kontingentstab (kontingentledelsen + 22)

Vi ser det som lite sannsynlig at vi blir mer enn 31 tropper, som vil bety mer enn 1152 speidere, eller opp mot 1500 totalt med ledere, IST-ere og kontingentstab.

Søknadsfristen for kontingentstab er satt til 1. september. 

Vi kommer til å bruke tiden etter fristen til å samtale og følge opp de som har søkt - og forsøke å legge en kabal som er mest mulig hensiktsmessig. Dersom det er mange søkere vil vi helt sikkert anbefale mange om å søke seg til andre funksjoner i kontingenten (leder i tropp eller som IST). Vi ber om at søknader til kontingentstab sendes inn ved å bruke skjemaet nederst på siden. Skjemaet genererer en mail til oss, og blir ikke lagt inn i databasen på samme måte som øvrige søknader. Kontingentledelsen vil så følge opp alle henvendelsene og avtale prosessen videre med hver enkelt.

Her er funksjonene vi trenger folk til:

Hovedkvarteret (HQ)

HQ (det norske hovedkvarteret) har også ansvar for å følge opp IST-deltagerne fra Norge. IST-ere er rovere og ledere som inngår i leirens stab for å gjennomføre aktiviteter og bemanne alle mulige praktiske funksjoner for å få leiren til å fungere.
Vi søker derfor noen som kan tenke seg å være kontaktperson mot norske IST-ere. IST-kontakten vil sørge for at riktig informasjon kommer ut til IST, ha litt oversikt over hva som rører seg blant IST-ene og følge opp og hjelpe å løse opp i eventuelle problemer.
Vi ønsker også i større grad enn tidligere  å involvere IST i aktiviteten rundt HQ og alt som skjer i den norske kontingenten, så det er fint om IST-kontakten kan jobbe med å legge til rette for dette.
Husk søknadsfrist for kontingentstab: 1. september (fyll ut skjemaet her på kontingentens hjemmeside)
I HQ (det norske hovedkvarteret) trenger vi noen som kan være Troubleshootere. En troubleshooter er en person som er løsningsorientert og som kan komme med gode løsninger på kort varsel når ting dukker opp.
Troubleshooters må kunne kjøre bil, slik at vi har mulighet til å transportere både folk og utstyr inn og ut av leiren ved behov.
Husk søknadsfrist for kontingentstab: 1. september (fyll ut skjemaet her på kontingentens hjemmeside)
Til HQ (det norske hovedkvarteret) ser vi etter deg som liker å jobbe med folk, og som trives med litt tempo. Er du i tillegg handy og løsningsorientert er du absolutt en vi er interessert i å høre ifra.
Som en del av HQ-staben vil du få et særlig ansvar for å være den norske kontingentens ansikt utad og bemanne den norske utstillingen. Vi skal også sørge for å smøre det store maskineriet som en stor Jamboreekontingent er.
HQ vil jobbe med hvordan vi best kan profilerer Norge og norsk speiding i forhold til konseptene våre «Be a Key», «Unlock a new World» og et eget prosjekt for kontingenten som vi jobber med.  Vi skal lage en plan for utforming av HQ og sørge for at vi har det vi trenger for å være en god støttefunksjon for resten av den Norske kontingenten. Har du litt teknisk kompetanse er dette absolutt verdifullt.
HQ vil også bistå Reiseansvarlig med kvalitetssikring i forkant og mottak/hjemreise.
Husk søknadsfrist for kontingentstab: 1. september (fyll ut skjemaet her på kontingentens hjemmeside)