Loading...
Være med som speider 2017-04-18T22:35:51+00:00

En helt spesiell speideropplevelse

Det er lagt opp slik at du bare kan være med som deltaker på en verdensleir én gang i livet. Er du for ung må du vente til neste gang, er du for gammel kan du bare være med som leder eller ha en av mange ulike typer av stabsfunksjon. Men det er som deltaker du får den virkelige opplevelsen av å være på verdensleir. Mye er som på en norsk landsleir, men mye er også veldig forskjellig. Store deler av opplegget er lagt opp slik at du skal bli kjent med speidere fra helt andre deler av verden. Dere bor også tett på hverandre - og lærer hverandre å kjenne gjennom 10 dager på leir.

I tillegg til selve leiren er det tre troppsturer i forkant - og noen dager på reise i Amerika før eller etter selve jamboreen. Du må regne med at det vil ta en del tid, men det er også viktig at alle speiderne blir godt kjent med troppen de er en del av - og at patruljene får tid til å lære hverandre å kjenne før dere skal leve og bo sammen flere uker langt, langt hjemmefra. Derfor blir det også stilt en rekke krav til alle som søker om å få være med.

Vi vil kreve mye av deg, men du får også veldig, veldig mye tilbake. Så har du lyst, bør du absolutt vurdere å søke!

Men vær klar over at det fort kan bli mange fler som søker om å være med enn det er plass til i kontingenten. Derfor vil det lønne seg å søke tidlig - og at du legger ned en innsats i å ha alt i orden av det du blir bedt om. Du skal aller helst ha vært aktiv speider en god stund før du blir med på en jamboree!

• Alle som vil delta må søke.
• Speidere må være født mellom 22/7 2001 og 21/7 2005. Alle født senere er for unge.
• Rovere/ledere født 21/7 2001 eller før kan søke som ledere i tropp, eller i internasjonal stab (IST).
• Søknadsfrist: 1/11 2017. (Frist for kontingentstab er 1/9 2017.)

• Tildeling av plasser skjer ca 1/12 2017.

Hvor lenge er det til søknadsfristen? (NB: Ved overbooking prioriteres de som har søkt tidlig)
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Til søknadsskjema