Telt er i orden

Noe som er nytt på jamboreen i Amerika er at arrangørene ordner telt og at leie av dette derfor er inkludert i leirkontingenten. Det gjør selvsagt planleggingen enklere, og det blir mindre å transportere med fra Norge. Samtidig er det også noen ting som vi mister, og som vi har likt godt tidligere. For når du har gått rundt på en internasjonal leir, så har det ofte vært veldig enkelt å få øye på hvor de norske troppene bor på lang avstand. De har nemlig ganske ofte bodd i lavvo - og det er det nesten ingen andre som har gjort. Derfor har de grønne lavvoene rundt på leirplassen vært en måte å få øye på norske tropper.

Men det får vi ta som en utfordring. Nå må vi rett og slett finne en bra måte å bli synlige selv på lang avstand. Flagget vårt er jo et selvsagt triks, men hvordan skal det bli godt synlig? Og hvordan skal vi få øye på en norsk tropp etter at det har blitt mørkt?

2017-01-22T20:36:21+00:00