Amerikansk landsleir i 2017

Sommeren 2017 har amerikanerne sin egen landsleir på samme sted som der jamboreen skal være. Dette blir selvsagt en viktig test for hvordan mye skal gjøres på jamboreen i 2019. Og en viktig grunn til at det kommer til å bli en nyttig test er at det pleier å komme veldig mange speidere til disse landsleirene. Til sommeren forventer de over 30.000 deltakere, noe som er nesten like mange som forventes til verdensjamboreen. Derfor blir dette en veldig nyttig test før hele verden plutselig dukker opp.

Når det er sagt, så er det noe ganske annet å arrangere en leir for speidere fra stort sett samme land sammenliknet med å lage et opplegg som skal passe til speidere fra alle land og kulturer i verden. Arrangørene vil helt sikkert få mange ekstra utfordringer på verdensjamboreen, men det er også noe av det som gjør dette ekstra spennende å være med på.

Her kan du lese mer om leiren de skal ha til sommeren:

Overview

2017-02-05T14:34:11+00:00