Loading...
IST 2017-03-15T17:38:01+00:00

Bli en del av den internasjonale leirstaben

Hvert land som deltar kan også stille med rovere og ledere som er for gamle til å være speidere i tropp, men som like vel ønsker å være en del av jamboreen. Da er det mulig å delta som IST-er.

Er du med som IST-er så er du en del av den norske kontingenten, men på leiren får du arbeidsoppgaver tildelt av arrangørene. Det er mulig å søke om spesielle typer jobber i forkant, men du er ikke garantert å få nettopp den jobben du ønsker. Arrangørene vil også forsøke å sette sammen team på tvers av nasjonaliteter, slik at alle får mulighet til å bli kjent med rovere og ledere fra andre deler av verden. Som IST-er bor du i «Adult camp» som oftest ligger et lite stykke unna resten av leirplassen. Hvert land har sitt eget område der IST-ere og CMT (kontingentens stab) bor sammen. På leiren er det også en egen stabsmesse hvor alle måltider blir servert (du slipper å lage maten selv).

IST-erne har egen samling i Norge før reisen til Amerika, og blir med på opplegget «Troppstur Amerika» som alle troppene deltar på før jamboreen. Om IST-erne har et helt eget opplegg eller om de sprer seg og blir med noen av troppene blir avklart etter hvert.

DU KAN SØKE FREM TIL 1. NOVEMBER

Til søknadsskjema