Opplevelsene har stått i kø på jamboreen, men nå nærmer det seg slutten. Alle de gode leirminnene tar vi med oss hjem igjen, både som bilder i hodet og bilder på minnekortet på kameraet. Forhåpentligvis har mange også opplevd morsomme ting på leiren som de vil dele med andre.

Vi har derfor lagd en fotokonkurranse for alle de norske deltakerne på jamboreen. Har du opplevd noe gøy på jamboreen som du har lyst til å oppleve igjen på leir i Norge? En aktivitet, et måltid, et vennskap? Finn et fint bilde av det eller ta et bilde på leirens siste dag, og send det til oss på Facebook. Vi lager et galleri av bildene – og du blir med i trekninga av tre gavekort fra CEWE Photo.

Vinnerne blir kåret 15. august, altså etter at vi har kommet hjem. Du kan sende bildet på messenger til facebook.com/wsj2019norway.

Gavekortene er på 1000 kroner og kan brukes til å framkalle minner fra jamboreen.